NOEN AV MINE MEST LESTE INNLEGG SAMLET. DET ENE ER DELT OVER 6900 GANGER.

Nå er vi kommet oss godt inn i det nye året og hverdagen er tilbake. I hvertfall nesten her i huset, Elida begynner på skolen i morgen. Nå tenkte jeg at før jeg begynner og skrive nye innlegg for dette året så vil jeg gjerne dele noen av de mest leste og delte innleggene jeg har skrevet i 2016. Noen av innleggene har engasjert på den negative siden og andre på den positive. Jeg har i 2016 delt utrolig mye personlige tanker og klart at noe av dette har vært vanskelig og skrive om. Men valget ble tatt den dagen jeg startet og blogge, jeg vil skrive om alt det en sykdom omfatter. På godt og vondt. 

 

Så her har dere noen av de mest leste og delte innleggene 2016. 

Først ut er et innlegg jeg skrev om sykepleiere/hjelpepleiere og deres viktige rolle. Innlegget het Kjære sykepleiere/hjelpepleiere jeg har noe og fortelle dere, og er delt over 5200 ganger. Les innlegget HER

Så er innlegget som ga meg over 4000 sinte menn på nakken.. (slik føltes det i hvertfall) Innlegget var det første av mine som ble delt på nettavisen og jeg fikk for første gang kjenne på hvor lite folk tenker før de skriver når de sitter bak sin data. Innlegget var skrevet på tull om menns uvaner. Jeg skulle skrive om kvinner senere men ting tok litt av så det ble ikke helt slik. Innlegget het: Kjære menn, jeg har en høne og plukke med dere. Kommentarfeltet kokte på nettavisen og på bloggen. LES INNLEGGET HER.

I ren redsel skrev jeg i fjor et innlegg om hvordan det er å være den som blir igjen hjemme når en sender mannen sin ut på sykkel i en trafikk som ikke liker sykelister. Innlegget ble lest over 20.000 ganger og delt over 3200 ganger. Det er et sårt og ærlig innlegg som heter: De forbanna syklistene. Innlegget kan du lese HER

Så til innlegget som er delt over 6900 ganger. Et innlegg skrevet om det å være ufør og fordommer en møter. Et innlegg som ble tatt i mot på en måte som ga meg gåsehud og tårer i øynene. Innlegget handler om hvordan livet som kronisk syk og ufør egentlig er… Innlegget heter: Å være ufør, er som en ferie som aldri tar slutt. Innlegget kan du lese HER.

 

Dette er noen av de mest delte og leste innleggene mine. Det er jo klart de har blitt det med hjelp av media som har delt innlegget noe som viser at blir jeg delt blir jeg også lest. Det gir meg muligheten til og nå ut til de som behøver en hånd og holde i, eller å få lære mer om noe de ikke har god nok innformasjon om. I morgen derimot vil jeg dele de innleggene som er viktigst for meg. De innleggene jeg ser på som viktige og få delinger på men som media ikke våger og ta tak i. Jeg håper et lite tilbakeblikk kan gi en latter, et smil og en tåre om nødvendig. 

Takk for delinger Dagbladet, sykelmagasinet, LMF, Uføreslandsorginisasjon, dysleksinorge og ikke minst Nettavisen. Jeg håper flere våger det samme som dere, for det og bli delt gir meg muligheten til å nå ut til de som behøver det. 

 

Crohnsglede<3

Følg min facebookside HER om du har lyst til og følge bloggen og få oppdateringer når noe skjer.

Jeg er dyslektiker så skrivefeil vil forekomme. Jeg deler oppturer og nedturer om livet som kroniker. Og skriver om livsglede, håp om det å våge og drømme på tross av sykdom. 

Setter stor pris på delinger. <3

#lmf #kroniker #dagbladet #nettavisen #sykelmagasinet #uføreslandsorganisasjon #dysleksinorge #kavalkade #delinger #media #takk #blogg #blogger #foredragsholder #foredrag #crohn #crohnsglede #mittliv #minhistorie #påtross #sykdom #ufør #ærlig #ekte #facebook #dysleksi #gøy #opptur #nedtur #kommentarer #delinger #innlegg #engasjerende #negativ #positiv #2016 #epilepsi #revmatiker #sykepleiere #hjelpepleiere #4000sintemenn #sykkel #trafikk #hjemme #tanker 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg