Min våte drøm.

I dag skal jeg skrive om  noe jeg nesten ikke tør skrive. For om jeg skriver det så blir det liksom sagt.  Jeg skal dele min våte drøm. Jeg har så vidt rørt i den grøten før. Men på en snill måte. det kan du lese HER. Der skriver jeg at jeg har ALDRI forsonet meg med å være ufør. jeg har en drøm om å jobbe. 

 

Drømmen min er nok større en som så. Min drøm er å jobbe for alle som sliter. Å jobbe med å reise dem som ligger nede. Jeg drømmer om å jobbe med å informere og opplyse, jeg drømmer om å rive tabu etter tabu og tråkke dem ned i søla. Jeg drømmer om å holde foredrag, Og hjelpe andre som har det tøft. 

 Det er min drøm. Å jeg vet at kjangsen for å oppnå den er liten. Men jeg har begynt. Jeg har valgt navnet på bloggen min med omhu. Jeg har valgt å konsentrere på noe positivt. Min drøm er å få syke (uansett hva det feiler dem) til å kunne lete etter lyset. Jeg har begynt her på bloggen. Jeg er 100% ærlig. Jeg jobber med å bryte ned tabu eter tabu. Jeg blottlegger meg selv slik at dere kan se at alt er mulig. Jeg har kledd meg helt naken, å jeg kler på meg plagg for plagg igjen. For jeg har klart å snu livet mitt på hodet. jeg føler meg ikke ferdig. Jeg har virkelig tenkt å jobbe hver dag mot min drøm. Jeg drømmer om at det umulige er mulig. Jeg drømmer om likeverd og livsglede. 

Om jeg oppnår den eller ikke får vi se. Men på veien vil jeg oppleve masse. Kanskje vil drømmen forandre seg underveis? Kanskje vil den bli borte? Bli større? Knuses? Hvem vet. Jeg vet bare at jeg har en drøm. En drøm om en jobb. En jobb med mening. Jeg har begynt her på bloggen. Jeg elsker å skrive å stortrives med å blogge. Jeg vil jobbe mot flere lesere hver dag. Jo flere lesere jo større mulighet er det for å knuse tabuer og barrierer. 

Kanskje en dag? Kanskje en dag vil jeg kunne si til barna mine: mamma skal på jobb. Kanskje en dag kan jeg få lønn det ikke står NAV pensjon på, men penger jeg har fortjent fordi jeg har gjort en forskjell. 

Kanskje en dag… Hvem vet?

 

 

#tøffhet #tabu #crohnsglede #barierer #drøm #foredrag #jobb #blottlegge #positivitet #livsglede #håp

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg