Livet er ikke noe rosa sukkerspinn!

jeg la ut et innlegg om en mann jeg ser opp til sist. En mann som for meg er en sterk person, men som ikke ser på seg selv som det. Det kan du lese om HER.  Jeg mener at for å være en sterk person må man kunne innse at man er svak. Man må kunne tørre å kjenne på å være svak og. 

Dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg tør å være svak. Jeg ønsker egentlig å komme med en oppfordring til andre og. Vi må tørre å være litt svake i dagens samfunn. Vi skal være så sterke hele tiden. Aldri skal vi si nok er nok. Aldri skal vi si nei å aldri skal vi vise at vi har det kjipt. Perfekt skal ALT være. Man skal ha hus på minimum 250 kvm2. To biler, nydelige barn som skal være med på fler aktiviteter. Vi skal ha det nyeste og flotteste inntriøret og de fineste tøyet. 

bildene vi legger ut skal være et perfekt bilde av et liv INGEN lever. Hva er det vi driver med? Hvem er det vi prøver å lure her? Vi bor i et hus som har plass til oss alle. Mangler et soverom egentlig men vi har tak over hodet. Ungene har klær, utstyr og alt de trenger. Ikke dyre merkeklær men det trenger de ikke heller. Vi har fine møbler men møbler som kan brukes. Å vi har det fordømt koselig! Vi har en bil som har plass til oss alle og vi har nok av ting til å måtte selge og gi bort innimellom. Det finnes dem som har alt de kunne trenge, ønske seg og litt til å allikevel higer etter noe enda bedre hele tiden. Hvorfor gjør man det? Hva vil man oppnå? Er det statusen man higer etter? 

Også kommer vi ikke utenom hva som kan skje når man lever dette perfekte, hektiske glansbildet av et familieliv. SMELLEN. Eller den berømte veggen… Men Gud forby, det må ikke sies høyt! Hva kan folk tro om man sier man rett og slett er utslitt? 

 

Jeg har sagt til dere før at jeg kommer til å være brutalt ærlig om livet mitt. Jeg kommer til å blogge uten filter. Jeg ER svak. Jeg gråter ofte, jeg er sliten og lei. Jeg er et menneske. Å det beste med å gråte når ting blir for tøft det er at jeg får det ut. Jeg får tømt meg for gusj og gørr. Etterpå ser jeg på livet mitt å ser at jeg er utrolig heldig. Jeg har en familie jeg elsker, vi har tak over hodet, vi har bil, gode venner, mat på bordet og ikke minst har vi trygghet. Å mest av alt elsker jeg å leve. Jeg digger å kjenne solen varme ansiktet mitt og høre fuglekvitter. (Selv når ungene krangler som værst) 

 

Det et finnes mange mennesker som har det tøft. Både med psykisk og fysisk sykdom. De ser på seg selv som svake. Svake som ikke er perfekte. Jeg mener at få er så sterke som dem som tør å være svake. De som kjemper for en bra hverdag men allikevel går på en smell. Hva om vi alle kan gjøre det å være svak litt mer normalt? Kanskje det vil gjøre at et menneske som sliter med seg selv ikke vil føle seg så utenfor når hun/han ikke klarer å ha et rosa sukkerspinn liv. 

 

Til deg som sliter: jeg ser deg! Jeg er stolt av deg å syntes du er sterk

 

#livet #familie #glansbilde #psyk #syk #sterk #svak #crohns #crohnsglede #fuckcrohns 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg