DETTE ER ÅRSAKEN TIL AT JEG BLOGGER!

I dag fikk jeg en p.m på Facebook som virkelig rørte meg. En melding som gikk rett i hjertet på meg. For jeg har jo ikke denne bloggen bare for morro skyld, jeg blogger jo for å gi den kunnskapen jeg selv har opparbeidet meg disse 17 årene som syk. Den kunnskapen jeg selv aldri fikk av noen.  Jeg blogger for å kunne gi noen tips, råd og støtte til andre syke og deres pårørende. 

 

Derfor blir disse meldingene fra dere lesere, utrolig satt pris på. Jeg er rørt, ydmyk og utrolig takknemelig for å kunne være med å bidra til å gjøre hverdagen litt lettere for noen som har det tøft. Jeg var selv full av spørsmål som jeg ikke fikk svar på som nydiagnosert. Legene hadde enten aldri tid til å svare, eller de svarte svevende. 

Jeg er ikke redd for å prate om alt det jeg vet man lurer på. Jeg mener at åpenhet og ærlighet vil gi en trygghet i en serdeles vanskelig tid. Å bli kronisk syk er utrolig tøft og vanskelig. Jeg mener at med et godt team med mennesker som har levd med disse sykdommene og med mulighet til samtaler/foredrag og kurs vil man stå bedre rustet til å takle livet som syk. For om man får svar på det man lurer på, får luftet sine redsler og ikke minst får noen som virkelig forstår hvordan du har det,  vil det også gi en mestringsfølelse man sårt trenger. 

Når jeg leste meldingen i dag begynte jeg å gråte. Meldingen var fra ei jente på 20 år som hadde fått crohns for 2 år siden. På disse 2 årene hadde hun mistet håpet om et godt liv. Hun beskrev livet som tomt, meningsløst og ensomt. Hun hadde kommet over bloggen igjennom et forum for oss med fordøyelsessykdommer for noen dager siden,  å hadde begynt å lese. Hun takket meg for at jeg fikk henne til å se at livet faktisk ikke er over og at hun selv måtte lage livet godt igjen. 

 

meldingen var direkte, ærlig og sår. Jeg fikk et innblikk i hennes innerste tanker og følelser. Jeg føler meg privilegert og beæret som får ta del i andre menneskers liv. At jeg kan bety så mye for noen er ufattelig. Meldingen rørte meg dypt og inderlig, å det ble enda mer tydlig for meg hvor viktig det jeg driver med er for mange. Jeg kommer til å kjempe for å få en bedre oppfølging av oss kronikere. Jeg SKAL få det til! 

For jeg vet det trengs! Jeg vet behovet er stort. Beviset får jeg dagelig mellom meldinger fra pårørende og syke. 

Takk for at dere tar dere tid til å dele deres historier med meg, at dere har tillit og tiltro til meg. Jeg lover jeg skal gjøre alt som står i min makt for å fortsette å kjempe for oss alle. 

Takk, for at dere har troen på meg. 

 

Crohnsglede <3 

Følg min Facebook side HER, del gjerne siden med deres venner også. Jo flere likere jo fler når vi ut til. Jeg finnes også på Instagram, snap og Twitter. Søk opp crohnsglede og legg meg til. Jeg er dyslektiker så skrivefeil kan forekomme. 

Delinger av innlegg blir satt stor pris på. 

#crohns #kroniker #helse #figther #crohnsfigther #crohnsglede #takk #ærlig #sammen #ydmyk #lesere #følgere #pårørende #syke #facebook #snap #twitter #instagram #leger #sykehus #informasjon #tabuer #blogg #forum 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg