ER DU EN KRONIKER ELLER FORELDRE TIL EN? JEG TRENGER DIN HJELP!!

Jeg har nå gjentatte ganger prøvd meg på et innlegg som mine lesere har etterspurt. Et innlegg som skal være veiledning for foreldre til kronisk syke. Jeg har startet på innlegget flere ganger, men kommer aldri i mål. 

Mye mulig fordi det er vanskelig å ikke bli for personlig. Dette høres kanskje rart ut, men mine foreldre har gjort alt opp i gjennom årene i beste mening. Egentlig har de vel kanskje ikke gjort store feil heller. Jeg har kommet frem til at mye ligger på meg. Hvordan kunne de vite hvordan jeg hadde det når jeg alltid sa det gikk fint? Hvordan kunne de forstå hva jeg gikk igjennom når jeg stengte dem ute fra alt det vonde jeg måtte igjennom. 

Parenting
Licensed from: leeser / yayimages.com

 

Jeg var 17 år. Ikke var jeg voksen, men langt i fra et barn. Mine foreldre fikk ingen innsyn i min sykdom uten min tillatelse. jeg forstår at for foreldre må det være utrolig frustrerende. 

Jeg skal prøve meg på et innlegg om nettopp foreldre og barn situasjon fordi det er etterspurt flere ganger. Men jeg trenger din hjelp! Hva mener DU er viktig å få med? Jeg trenger innspill for å få skrevet innlegget på en sakelig og god måte. Innlegget skal bli et verktøy foreldre kan bruke for å kommunisere bedre med sitt syke barn. 

Mine foreldre forsto ikke hvor syk jeg har vært og fortsatt er, før jeg begynte og blogge. For dem har det vært både godt og vondt. Det var godt å endelig få et innblikk i det jeg har holdt helt tett inntil brystet, men samtidig var det tøft, forde de føler de ikke har strukket til. De trodde jeg var ærlig når jeg så det gikk fint, jeg derrimot ønsket bare å skåne dem. Jeg vet mine foreldre slet når de leste disse innleggene jeg legger ut link til under spesielt. De sa alltid at jeg var sterk og tøff. Sannheten var noe helt annet: jeg var livredd. 

Medical workers moving patient on gurney through hospital corridor
Licensed from: moodboard / yayimages.com

 

Mine foreldre gjorde så godt de kunne med den kunnskapen de fikk. Jeg ønsker nå å gi foreldre noen verktøy til å få slippe inn. For den syke ønsker at foreldrene skal forstå men det er for vanskelig å prate om. Redselen for å være en enda større byrde er veldig stor. 

Skriv til meg her på bloggen, på min mail ([email protected]) eller gå inn på min Facebook side og legg igjen en melding til meg der. HER finner du siden min. Lik den gjerne også.  🙂 

Jeg trenger deres erfaringer. De vil selvfølgelig bli holdt anonymt og informasjon jeg motar vil ikke bli missbrukt på noen måte. Jeg påtar meg 100% taushetsplikt.

Les innleggene om de tingene jeg holdt hemmelig selv for mor og far her. 

http://m.crohnsglede.blogg.no/1465991197_15062016.html innlegget heter: jeg var ikke tapper eller sterk, jeg var livredd. 

http://m.crohnsglede.blogg.no/1465932494_jeg_har_angst_for_sli.html Innlegget heter: jeg har angst for slike som deg. 

Takk for at dere følger meg i veien mot en bedre fremtid for kronikeren og pårørende. Sammen kan vi gjøre en stor forskjell om  vi kjemper sammen. Jeg trenger dere for å fortsette å jobbe mot mitt mål. Skrivefeil kan forekomme da jeg er dyslektiker. 

Open palms with word thank you
Licensed from: stockyimages / yayimages.com

 

Crohnsglede <3 

jeg er også på utkikk etter sponsorer og sammarbeidspartnere. Om du har lyst til å bli med meg på ferden mot mindre tabuer så ta kontakt. 

 

#foreldre #pårørende #barn #sykebarn #sykungdom #innformasjon #verktøy #hjelp #kroniker #crohns #crohnsglede #crohnsfigther #figther #helse #sterk #svak #takontakt #erfaring #vanskelig #vondt #blogg #lesere #facebook #takontakt 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg