BILTUR IGJENNOM EUROPA MED 3 UNGER. ITALIA SOM MÅL.

Å reise med barn i bil kan være en prøvelse  i seg selv. Vi startet turen mot Italia, tidlig en torsdagsmorgenen. Første etappe var veldig kort da den var fra huset til kaia i Larvik. I en desperat kamp mot klokka ble det bleieskift, gå igjennom lista med kosefiller, tutter, medisiner og tannbørster før vi stabla unger i bilen. På vei mot kaia var vi riktig fornøyde Med pakkingen, ungene og oss selv. At ho mor hadde pådratt seg øyekatarr på morgen fikk så være. Heldigvis hadde jeg dråper liggende da gutta hadde hatt det for litt siden. 

 

Vi syntes turen over med superspeed er utrolig koselig. Tenk å få pannekaker, brus, is og pølser til frokost! Da er det ferie. I tillegg hadde de et flott show for barna som både var skummelt og gøy. Litt shopping i taxfree da vi må ha kjøregodt for neste etappe. Ungene oppførte seg eksemplarisk! Å velkjent er det, at om barna koser seg så koser vi voksene oss også.  

 

Et raskt stopp i Danmark for å kjøpe brød, leverpostei og smør så var vi snart på vei igjennom danmark. I Danmark er det masse melkefritt så vi så for oss at det ville være det videre nedover i Europa også… Den antagelsen skulle vi nok ikke tatt. Heldigvis hadde vi tatt med oss det mest nødvendigste for Ludvig som er melkeallergiker. For at de kan putte melk i så mye er utrolig! 

 

På tross av trafikk og en GPS som dro oss inn på en sidevei vi ikke kom oss ut av på mange timer så kom vi oss igjennom Danmark uten problemer. Ungene sov litt, fortalte eventyr og pratet. Vi stoppet på burger king i Flensburg å spiste middag å ungene kjøpte seg litt leker. Når alle vargode å Mette startet turen igjen. Målet var å komme seg ned mot Hamburg. Selv om det ble litt sent var ungene blide å fornøyde. Vi fant et flott hotell rett før Soltau. Der fikk vi suite for natten. Med stort badekar og flotte senger. Etter et bad på unger sovnet vi som steiner alle mann. 

 

Vi leitet etter melkefritt forgjeves i Soltau å fant ut at vi må i større byer for å finne slikt utvalg. Det hadde vi ikke tid til. Heldigvis er Ludvig fornøyd med det han får. 

 

Fredags morgen startet vi med frokost før vi pakket å dro videre. Denne dagen  var målet Østeriket. At det skulle bli så på henge de håret hadde vi ikke trodd. På denne etappen måtte vi ty til litt iPad på de to største helt på slutten. Vi legger inn gode lange pauser med mat, lek og tisse/bleieskift. I Tyskland er det fantastiske rasteplasser med nydelig mat, fantastiske doer (mot 0.70 cent hvor du får en lapp på 0,50 cent som du kan levere når du handler noe å får det igjen på stasjonen) Dette er noe flere europeiske land skulle lært av. Samtidig sol lekeapparater er store og mange på hvert stopp. Jeg Elsker å feriere i Tyskland med barn rett og slett.  

 

Med nød og neppe kom vi frem til Østerike ganske sent. Men å finne overnatting viste seg ikke å være like lett. Tilslutt fant vi et gjestehus som verken hadde do eller dusj på rommet. Men pokker heller. Vi var 5 trøtte slitene turister som var klare for å sove så da fikk det være. I Østerike fant vi en butikk som solgte litt babymat som var melkefritt. Vi shoppet vilt for å si det slik. Livredde for å ikke finne noe i Italia til Ludvig uten melk. 

 

Lørdag var dagen vi skulle komme oss til Italia. Etter frokost satt vi oss  i bilen igjen  med blide unger utrolig nok. Robert var nok den som var mest sliten da han kjørte. Vi dro fra 20 grader i Østerike til å nå 38 grader i Italia. Endelig var vi fremme! Jubelen sto i taket! Etter ungenes ønske gikk vi rett i bassenget for å bade. Vi pakket ikke ut en gang. 

 

Nytt innlegg om hva vi gjør i Italia kommer snart. 

 

Jeg får ikke lastet opp bilder på dette innlegget for må ha pc. Så det kommer litt senere. Håper dere forstår at det blir litt få innlegg nå på ferie. Er så dårlig nett. Jeg har masse på hjertet å kommer sterkere tilbake. 

 

Følg meg på snap, Facebook, Instagram og Twitter. I tillegg til hvordan jeg lever med sykdom så vil jeg skrive om mitt liv. Følg med. Søk opp crohnsglede. <3 

 

Crohnsglede <3 

 

# Facebook #roadtrip #barn #feriemedbarn #Europa #kjøre #superspeed #danmark #tyskland #veimat #spent #hotel #hamburg #soltau #østerike #gjestehus #mat #spente #varme #sol #italia #pescheria #gardasjøen #fremme #foreldre #familie #barn #gøy 

2 kommentarer
  1. Ha en kjempeflott ferie i Italia alle sammen. Hils mamma og pappa. Ei fra samme sted som meg, Carina, figther Crohns hun også, beundrer dere begge to. Gleder meg å høre om Italia, kanskje det blir en tur neste sommer for oss. Kos dere masse 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg