ER DU EN SNILL PIKE OG DRIFTIG DAME? DA MÅ DU LESE DETTE.

I dag skal jeg fortelle om ei dame jeg har blitt litt kjent med i det siste. Jeg har troen på at ting vi opplever, skjer av en grunn. Jeg tror at mennesker vi møter, opplevelser vi har både gode og vonde skjer fordi det er en slags mening. Jeg tror ikke det er tilfeldig at mitt liv har vært slik det har vært. Jeg tror vi skal oppleve det vi opplever, for å lære å gi kunnskap videre.  #SPONSET# 

 

For noen uker siden fikk jeg en koselig mail av ei dame som skrev: “jeg så du beskrev deg som crohnsfigther. Det likte jeg veldig godt. Jeg er også en figther. ”  Slik startet en lang og personlig mail. Hun fortalte at hun hadde opplevd mye motgang og ikke minst dramatiske hendelser i livet som hadde gjort henne til en Figther. Hun hadde laget en bok, skrevet som en håndbok til oss damer spesielt. Oss som er snille piker og driftige damer. Vi som altid hjelper alle, er venn, elsker, kokk, mamma, sykepleiere, vi skal gjøre det godt på alle punkter å helst skal vi se fantastiske ut også. Noen som kjenner seg igjen? 

Hun spurte om hun kunne sende meg boken, mot at jeg ærlig skrev om den på bloggen. Hun fortalte at boken handlet om å ta grep for å ta vare på seg selv. Som dere vet er jeg ei som kjemper for nettopp dette. Å ta annsvar for sitt eget liv å gjøre det fantastisk. 

Jeg takket ja, å etter noen dager mottok jeg en nydelig bok i posten. En bok som man bare måtte bla litt i med en gang. Lørdags morgen ble jeg liggende i sengen å begynte å lese. Boken inneholder fantastiske bilder, nydelige sitat og små historier fra en sann figthers liv. Jeg leste boken med hele spekter av følelser. For selv om boken er ment som et hjelpemiddel for oss damer for å ta bedre vare på oss selv, handler den også om en kvinne sterkere en noen jeg tror jeg har møtt. En kvinne som kjempet for livet selv når egentlig håpet var borte…

Boken ga meg tårer, latter og iver. Å jeg kjente meg så igjen i det hun skrev om å selv ta annsvar. Blås i hva naboen mener du burde gjøre, gjør det som er best for deg og din familie.  Som dere skjønner er dette en bok jeg annbefaler dere å lese. Alle kvinner burde ha den på kjøkkenbenken.  Om det bare er for inspirasjon med de nydelige oppskriftene hun har i boken eller for en oppmuntring en mørk dag. 

 

Boken heter: Ta vare på deg selv! Håndbok for flinke piker og driftige damer. Skrevet av Monica Lien. Gå inn på tavarepådegselv.no å bestill. Jeg lover deg at det vil du ikke angre på! 

Om noen uker kan du være heldig å få en utgave av denne boken. Så følg med på crohnsglede på Facebook, å her på bloggen for denne muligheten bør du ikke gå glipp av. 

 

Det bor en figther i et vært menneske. Har du funnet din? 

Jeg avslutter dette innlegget med et sitat fra bokens siste side. Et som traff meg veldig: 

«lo que pasó pasó. Desde hoy borrón y cuenta nueva» 

«Det som har skjedd har skjedd. Fra i dag blir det blanke ark.» (Fra spansk) Som jeg skrev først i innlegget  tror jeg alt skjer av en grunn. Jeg trengte denne boken for å minne meg på hvilken figther jeg er. For å huske på å sette viktige grenser for meg og mitt liv. 

Crohnsglede <3 

Følg meg på facebook, instagram, snap og twitter. Søk opp crohnsglede og legg meg til. Delinger blir satt pris på. Ta deg tid til å lese litt i gamle bloggposter. Kanskje kan du kjenne deg igjen i noe? Eller du kanskje lærer oe nytt? Kunnskap  og åpenhet om livet som kronisk syk kan bidra til at de som kommer etter meg får en bedre forståelse en jeg hadde. 

#annonse #bok #livsglede #flikpike #driftikedamer #figther #bokorm #leseglede #oppskrifter #håndbok #kvinner #anbefaller #crohns #crohnsfigther #figther #livet #meningenmedlivet #giveaway #sponset #håndbok #godbok #facebook #kroniker #håp #livsmot #hærlig #jegkan #troenpådetumulige 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg