Jeg stikker bare en liten tur innom nå for å gi et lite middagstips. De som kjenner meg vet at jeg ELSKER mat.
Jeg spiser mye kylling selv da jeg tåler det greit for magen, å bruker laktosefritt men det kan du gjøre som du vil. Dette tar 20 minutter ca med ALT.
Du trenger:
4 kyllingfileter, en pakke bacon, en rød paprika, 4-5 vårløk, 2 fedd hvitløk, 1til 2 bokser laktosefri fløte salt, pepper og båndspagetti.
jeg pleier å skjære alt opp først. Kylling i passe biter å samme med bacon.
Grønsakene hakkes opp å legges i en skål. Jeg koker opp vann til spagetti/pasta samtidig som jeg skjærer opp alt. Vent med hvitløken.
Brun kyllingen i panna.(bruk en stor panne helst) Tilsett bacon. Brun det og lett. Legg nå pasta/spagetti’n i det kokende vannet å ta tiden.
Tilsett grønnsakene i panna med kylling og bacon. La det surre litt på lav varme. Tilsett så fløten oppi pannen å press de to hvitløkene med hvitløkspresse over. La det surre litt til å smak til med hvitløk og pepper. (Jeg liker litt godt med saus så bruker ca 2 bokser til dette.) hell av vannet og skyll av pasta/spagetti’n. La det renne av seg. Så blander du herlighetene sammen å jeg lover deg verdens beste pastarett.
Vi bruker det ofte. Både til gjester og til kos. (Til dere med crohns: noen tåler jo ikke pasta så godt så tilpass slik det passer deg)
serveres med hvitløksbrød eller varme rundstykker.
Håper jeg kan friste.
Blogges i kveld.
http://bloggurat.net/kart/registrere/6400/larvik
Det så nydelig ut! Bruker kun laktosefritt selv. Dette skal definitivt prøvde 🙂 takk for oppskrift
Kine Skaugvold: så bra! Det er utrolig godt. 🙂