hits

Har du planer for verdens IBD dag? Vel, det har jeg å jeg håper du vil dele den med meg. <3

I dag har dagen gått ubeskrivelig fort. Så fort at jeg har måttet lagt planer litt bort. Men likevel må jeg innom og innformere om at det nå vil bli mulighet til å høre en litt forenklet versjon av mitt foredrag. For mai (19 for å ha den eksakte datoen) feires verdens IBD dag over hele verden. LMF skal feire dagen 2 mai og der skal jeg bidra. Jeg gleder meg veldig både til å prate litt og også til å kunne bidra med mine tanker i forhold til årets tema som er utdanning og skole. 

Jeg kommer tilbake til hvordan DU kan bestille plass og håper jeg vil se mange av dere der. 

 

Mer info kommer men ville bare dele med dere. 

Jobber også med noe annet spennende saker om dagen som virkelig jeg brenner for. 

Crohnsglede - Ida <3 

Delinger settes pris på. 

Følg min Facebook side HER

3 kommentarer

Doc&Dask

18.04.2018 kl.13:21

Så langt tør eg ikke planlegge, for eg har crohns selv, og akkurat nå ble det en tur til legen igjen.. ja sånn helt plutselig :p hehe

crohnsglede

18.04.2018 kl.21:01

Doc&Dask: Ser den. Jeg håper ALT går min vei for og si det slik. Jeg bruker bleie om jeg må, ja jeg kødder ikke! For meg å fortelle min historie og bidra til å bevistgjøre en viktig sak er verdt det. Håpet er å slippe men jeg er ikke i en super periode selv. Men kjære Doc§Dask, Om du har en fin form er det jo utrolig koselig om du dukker opp. :) Om du er medlem av LMF mener jeg at det er gratis. Trøsten er at dette vil bli filmet og sent ut så du får uansett tillgang til dette. :) Ønsker deg en god kveld og HÅPER du blir bedre snart.

Doc&Dask

18.04.2018 kl.21:41

Er nok mye på reis selv i sommer, har kjøpt større campingvogn med bedre dofasciliteter, så da blir det enklere å reise land og strand ;)

Akkurat nå er det ei influensa som nekter å slippe taket, bakteriene i magen sloss med virusene om hvem som var her først :p hehe

Skriv en ny kommentar

crohnsglede

crohnsglede

33, Larvik

Samboer med Robert og har 4 nydelige barn Jeg er kronisk syk med sykdommen morbus Crohn og Epilepsi. Jeg er også en stolt dyslektiker. Jeg trosser den å skriver blogg. Men som dyslektiker vil dere finne skrivefeil. Før du kommenterer skrivefeil les: dyslektiker og hakkekylling. Dette er ingen ROSABLOGG men en blogg om livet som mamma, syk og om drømmen min. Om du har noe du vil jeg skal promotere så ta kontakt. Bloggen vokser i stor fart å jeg gir meg ikke. Jeg er en crohnsfigter. Fuckcrohn velkommen crohnsglede. Les, bli informert, opplyst og engasjert. Følg siden min crohnsglede på Facebook, Twitter og instagram. Sponsing eller annen forespørsel: crohnsglede@gmail.com eller idavindstad@hotmail.com (bruk denne frem til annet blir opplyst. Litt problemer med Crohnsglede mailen grunnet glemt passord)

Kategorier

Arkiv