NÅR KAOSET FYLLER STUA OG DAGENE GÅR FOR FORT!

God morgen.

Stikker bare fort innom for å fortelle noe. 🙂 Blir veldig travelt for meg nå de nærmeste dagene med pakking, helsestasjon med Ludvig, besøk av fotograf i forhold til en sak som kommer ut i juli og ikke minst: 3 unger som krever mamma. Sola skinner noe som er perfekt for meg. Ungene leker ute å koser seg. 

 

Utrolig hvor mye som må pakkes for 3 barn og meg. Robert jobber tilogmed onsdag så han må pakke sitt på kvelden. Jeg opplevde noe lite hyggelig i går kveld, kommer til å skrive om det seinere. At mennesker kan være så stygge er for meg vanskelig å fatte. Formen min er ikke så super om dagen heller. Jo mer sliten jeg blir jo mer tar crohns tak. I og med det ikke er så varmt å blåser mye er det mye verking i muskler og ledd også. Gleder meg så til å komme til varmen å få mindre smerter i kroppen.

Men nå til det jeg ville gi beskjed om. Følg meg på Snapchat for oppdatering underveis på reisen. Der vil dere få innblikk i vår roadtrip fra Larvik til Gardasjøen i Italia. Med 3 unger og to voksene starter reisen torsdag. Søk opp crohnsglede å legg meg til da vel. Kommer til å snappe nå under pakking osv også. Å kanskje blir det avsløring på hvor dere vil kunne lese intervju om meg om noen uker? 🙂 

I tillegg setter jeg stor pris på om dere følger crohnsglede siden min på Facebook. Der legges ut alle blogginnlegg og ekstra ting innimellom. 

 

Dette er 5 gangen vi drar til Italia med unger på slep i bil. Begynner å bli drevene på dette nå. Følg med her på bloggen, vil gi gode tips og råd til steder å stoppe osv underveis også. 

Ha en deilig mandag. Jeg er også å finne på Instagram og Twitter om det er av interesse. Søk opp crohnsglede. Delinger blir satt stor pris på. Om dere oppdager skrivefeil er jeg en dyslektiker.  

Crohnsglede <3 

#pakking #italia #europa #roadtrip #kjøre #ferie #barn #familie #mamma #foreldre #stress#intervju #fotograf #helsestasjon #hemlighet #superspeed #crohns #kroniker #crohnsfigther #crohnsglede #fuckcrohns #varme #hotell #glede #spent #kaos #dysleksi 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg