DU skylder kjæresten/mannen en unskyldning!!!

Jeg er 3 barnsmamma, jeg har hatt 3 barn i magen og født dem. Men fy søren, jeg er temmelig fornøyd med kroppen min. Er det lov å si? Vi kvinner som hele tiden skal dra oss selv ned i søla?  jeg ser det overalt. På forum, i Facebook grupper, og klesbutikker. Vi snakker oss selv ned hele tiden. Om noen gir oss et kompliment, hva gjør en kvinne med respekt for seg selv: hun svarer beskjedent takk å kommer med unnskyldninger å formaninger om alt som er feil med seg selv. Et eksempel: Turid sier til Kari: så utrolig fin kjole du har, den kledde du godt. Kari blir forlegen å sier: jo takk. Kjolen er jo kjempe fin, hadde jeg bare hatt 5 kilo mindre rundt midjen, fått bort grevinneheng’a og heist opp puppene.

Eller kjæresten sier: å Mari du er så sexy i den buksa. Mari ser på han å begynner å le… Joda buksa er fin den men den rumpa er alt for svær og alt for slapp… Hva skal en mann svare der? Stakkars menn… 

En gjeng jenter jeg er veldig glad i, hadde en diskusjon om det her om dagen. Selv ser vi bare hvor nydelige alle andre er. Vi går i butikken å ser på jenter/damer å tenker at vi kunne gjort hva som helst for å se slik ut. Vi sammenligner oss med andre å klarer aldri å sette oss selv i et positivt lys.  

Har du hørt en kvinne si: jeg elsker kroppen min akkurat slik den er? Neppe. Isåfall er det fåtallet.  Vi leter etter feil. Jeg gjør det selv. Robert kan se på meg å si: fy søren så nydelig du er Ida… Istede for å bli glad blir jeg først forlegen å begynner å le, så kommer unnskyldningene… Ja du syntes? Her jeg står med gulp på skjorta, uvasket hår, uten sminke å med verdens største blå ringer under øynene? I det jeg har sagt det angrer jeg.. For jeg ser det lyset i øynene til Robert slukner… Han puster oppgitt å sier: jeg syntes det da, men jeg mister lysten til å gi deg komplimenter.. Da kommer klumpen i halsen… Herregud mannen mener det jo! For han er jeg nydelig. For han er jeg den fineste og deiligste dama i verden. 

 

Så hva er det vi driver med jenter? Jeg er mamma til 3 barn. Eldste er ei jente. Mitt største ønske er at hun skal ta imot et  kompliment uten å unnskylde seg. At hun skal kunne se på seg selv som vakker. Noe hun er, for hun er det vakreste vesenet jeg vet om.  Å guttene mine ønsker jeg skal overøse kjærestene sine med komplimenter å føle de booster dem,  å ikke får dem til å komme med et motsvar. 

 

Så skjerpings jenter!!!!  Vi er nydelige! Joda jeg har små pupper som jeg ønsker å operere men fy søren å flott jeg ser ut! Jeg har båret frem 3 barn med denne kroppen, hvordan kan jeg mislike den som har satt mine barn til verden? Unnskyld kjære for at jeg alltid ler når du prøver å være ærlig. 

 

Jeg liker kroppen min! Jeg syntes jeg er flott! Jeg tørr, tørr du? Bort med janteloven! 

 

Følg meg på Instagram og Facebook. 

Crohnsglede 

#naken #vakker #kvinne #janteloven #kvinnekamp 

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg