Trenger du tips til en rask og god middag?

Jeg stikker bare en liten tur innom nå for å gi et lite middagstips. De som kjenner meg vet at jeg ELSKER mat. 

Jeg spiser mye kylling selv da jeg tåler det greit for magen, å bruker laktosefritt men det kan du gjøre som du vil.  Dette tar 20 minutter ca med ALT. 

Du trenger: 

4 kyllingfileter, en pakke bacon, en rød paprika, 4-5 vårløk, 2 fedd hvitløk, 1til 2 bokser laktosefri fløte salt, pepper og båndspagetti.

jeg pleier å skjære alt opp først. Kylling i passe biter å samme med bacon. 

Grønsakene hakkes opp å legges i en skål. Jeg koker opp vann til spagetti/pasta samtidig som jeg skjærer opp alt. Vent med hvitløken. 

Brun kyllingen i panna.(bruk en stor panne helst)  Tilsett bacon. Brun det og lett. Legg nå pasta/spagetti’n i det kokende vannet å ta tiden. 

Tilsett grønnsakene i panna med kylling og bacon. La det surre litt på lav varme. Tilsett så fløten oppi pannen å press de to hvitløkene med hvitløkspresse over. La det surre litt til å smak til med hvitløk og pepper. (Jeg liker litt godt med saus så bruker ca 2 bokser til dette.) hell av vannet og skyll av pasta/spagetti’n. La det renne av seg. Så blander du herlighetene sammen å jeg lover deg verdens beste pastarett. 

Vi bruker det ofte. Både til gjester og til kos. (Til dere med crohns: noen tåler jo ikke pasta så godt så tilpass slik det passer deg)  

 

serveres med hvitløksbrød eller varme rundstykker. 

Håper jeg kan friste. 

Blogges i kveld.

http://bloggurat.net/kart/registrere/6400/larvik

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg